PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sovitaan tapaaminen, käydään läpi tavoitteenne ja annamme tarjouksen liiketoiminnallenne sopivasta ratkaisusta.

Seuraa meitä Somessa
 

Koulutus

TIETOTURVA EI OLE ONGELMA VAAN RATKAISU

Tietosuoja- ja tietoturvallisuuskoulutukset

Koulutus helpottaa tietoturvallisuuskulttuurin syntymistä

Olemme havainneet, että vaikeiden asioiden oppiminen helpottuu olennaisesti, jos niistä kerrotaan henkilöille heidän oman työnkuvansa kautta. Siksi räätälöimme tietoturvallisuuskurssimme aina siten, että jokainen organisaation jäsen tunnistaa niistä itsensä ja oman tekemisensä.
Otamme myös kantaa työajan ulkopuoliseen tietoturvallisuuteen, osa-alueeseen, johon organisaation on muuten vaikea vaikuttaa. Tämä lisää olennaisesti tietoturvallisuuskulttuurin syntymistä.

Digitaalinen oppimisympäristö – helppo osallistua ja aina saatavilla

Tuottamamme digitaaliset opetusmediat ovat joko asiakkaalle räätälöityä tai kohdennettuja digitaalisia palveluita osaamisen kehittämiseen, osaamisen arviointiin tai osaamisen hankintaan.

Fordionen digitaaliset opetusmediat kehittävät tietoturvallisuuteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista. Medioiden avulla voidaan mitata organisaation tietoturvaan liittyvää osaamista ja arvioida kehittämistarpeita. Fordionen opetusmedioista voidaan rakentaa myös opintopolkuja, jotka perustuvat osaamiskartoituksen tarjoamaan tietoon. Kaikista hyväksytysti suoritetusta kursseista oppilas saa todistuksen.

Digitaaliset opetusmediat ovat käytössä vaivatta, nopeimmillaan jopa päivässä. Käyttäjät kirjautuvat opetusmedioiden käyttäjiksi, jolloin he saavat materiaalit heti käyttöönsä. Tietojärjestelmäasennuksia, IT-projekteja ja tietohallintotyötä ei tarvita. Digitaalisten opetusmedioiden käyttäjäorganisaatiolle voidaan myös nimetä pääkäyttäjä, joka näkee hänen organisaationsa käyttäjien aktiivisuuden ja taidot.

Fordionen opetusmedioiden liittyvien raportointiominaisuuksien avulla organisaatiot voivat seurata yksilöllisesti henkilöstön osaamisen kehittymistä tosiaikaisilla mittareilla, jotka voidaan käyttää esimerkiksi kehityskeskusteluissa.

Fordionen palvelutunnuksilla saat opetusmediamme käyttöön nopeasti ja vaivatta, jolloin voit rekisteröityä opetusmedioidemme käyttäjiksi.

Voit tutustua palveluumme tässä osoitteessa: https://www.uranet.fi/fordione.

Olemme panostaneet vahvasti tapaamme opettaa. Apuna olemme käyttäneet kokeneita opettajia ja pedagogian ammattilaisia.

KYLLÄ – KIINNOSTAA!

Haluan lisää tietoa.

ME LÖYDÄMME RATKAISUJA

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ mahdollistaa riskien tehokkaan tunnistamisen

lataus

TIETOTURVALLISUUS

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ on tietoturvallisuuden prosessilähtöinen analysointi ja kehittäminen

Tietojrjestelmt

RISKIENHALLINTA

Riskienhallinta ja tietoturvan jatkuva kehittäminen edellyttää järjestelmällistä ja suunnitelmallista toimintaa.

Konsultointi

TIETOSUOJA

Tietosuojavastaava -palvelu on organisaatioille, joiden tietosuojavastaava toimii tehtävässä oman toimen ohella.

Haluatko saada lisätietoa tai tarjouksen teille sopivasta ratkaisusta