PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sovitaan tapaaminen, käydään läpi tavoitteenne ja annamme tarjouksen liiketoiminnallenne sopivasta ratkaisusta.

Seuraa meitä Somessa
 

Koulutus

TIETOTURVA EI OLE ONGELMA VAAN RATKAISU

Tietosuoja- ja tietoturvallisuuskoulutukset

Koulutus helpottaa tietoturvallisuuskulttuurin syntymistä

Olemme havainneet, että vaikeiden asioiden oppiminen helpottuu olennaisesti, jos niistä kerrotaan henkilöille heidän oman työnkuvansa kautta. Siksi räätälöimme tietoturvallisuuskurssimme aina siten, että jokainen organisaation jäsen tunnistaa niistä itsensä ja oman tekemisensä.
Otamme myös kantaa työajan ulkopuoliseen tietoturvallisuuteen, osa-alueeseen, johon organisaation on muuten vaikea vaikuttaa. Tämä lisää olennaisesti tietoturvallisuuskulttuurin syntymistä.

eLearning – helppo osallistua ja aina saatavilla

Tuottamamme eLearning -koulutus on joko asiakkaalle räätälöityä kohdennettua koulutusta, tai yleisempää tietoturvallisuustietoisuuden lisäämiseen tähtäävää opetusta. Voimme tuottaa myös opintopolkuja. Tällöin sisältö on vaativampaa ja seuraavalle tasolle siirtyminen edellyttää aina edellisen tason suorittamista hyväksytysti. Kaikista hyväksytysti suoritetusta kursseista oppilas saa todistuksen.

Koulutusalusta on asiakkaan käytössä erittäin nopeasti. Parhaimmillaan käyttöönotto tapahtuu jopa päivässä. Loppukäyttäjät, eli oppilaat, kirjautuvat itse alustalle ja saavat materiaalit heti käyttöönsä. Erillistä käyttöönottoprojektia ei siis tarvita. Järjestelmän käyttöliittymä on rakennettu siten, että käyttö on loogista ja helppoa. Organisaatiolle voidaan myös osoittaa pääkäyttäjä. Hänellä on näkymä kaikkien koulutusohjelmien etenemiseen. Järjestelmän kattavien raportointiominaisuuksien avulla organisaatio voi seurata esimerkiksi henkilöstön osaamisen kehittymistä tosiaikaisilla mittareilla.

Fordionen palvelutunnuksilla saat opetusmediamme käyttöön nopeasti ja vaivatta, sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluumme. Voit tutustua eLearning -koulutusympäristöömme tässä osoitteessa: https://www.uranet.fi/fordione

Olemme panostaneet vahvasti tapaamme opettaa. Apuna olemme käyttäneet kokeneita opettajia ja pedagogian ammattilaisia.

KYLLÄ – KIINNOSTAA!

Haluan lisää tietoa.

ME LÖYDÄMME RATKAISUJA

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ mahdollistaa riskien tehokkaan tunnistamisen

lataus

TIETOTURVALLISUUS

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ on tietoturvallisuuden prosessilähtöinen analysointi ja kehittäminen

Tietojrjestelmt

RISKIENHALLINTA

Riskienhallinta ja tietoturvan jatkuva kehittäminen edellyttää järjestelmällistä ja suunnitelmallista toimintaa.

Konsultointi

TIETOSUOJA

Tietosuojavastaava -palvelu on organisaatioille, joiden tietosuojavastaava toimii tehtävässä oman toimen ohella.

Haluatko saada lisätietoa tai tarjouksen teille sopivasta ratkaisusta