WEBINAARIT

TIETOTURVA EI OLE ONGELMA

TIETOTURVA ON RATKAISU

TIETOSUOJA- JA TIETOTURVALLISUUSWEBINAARIT

FORDIONE WEBINAARITALLENTEET

1.11.2021 – Tietovuodot | Tietovuotojen, huijausviestien ja kalasteluyritysten tyypillisimmät syyt ja kuinka niihin voi varautua.

Tietovuodolla pyritään yleensä paljastamaan organisaatioon liittyviä salaisia tietoja suurelle yleisölle esimerkiksi median välityksellä. Huijausviestien tarkoituksena on harhauttaa organisaatiot siirtämään rahaa rikollisten tileille valelaskujen avulla. Kalastelulla koetetaan saada erilaisia tietojärjestelmien tunnuksia selville myöhempää käyttöä tai jopa yritysvakoilua varten. Vaikka edellä mainitut kohdistuvat pääsääntöisesti suuriin ja tunnettuihin yrityksiin, koskevat ongelmat kaiken kokoisia organisaatioita. Webinaarissa kerromme, mistä vuodot johtuvat, miten niitä toteutetaan ja miten niitä, huijausviestejä ja kalastelua voidaan ehkäistä.

7.10.2021 – Yritysvakoilu – miten sitä tapahtuu ja miten siltä voi suojautua?

Vakoilijoiden kiinnostus suomalaisyritysten tuotekehitystietoa kohtaan on kovassa kasvussa. Yleisemmin kohteina ovat uusien tulevaisuuden teknologioiden parissa toimivat organisaatiot, mutta myös perinteisen teollisuuden toiminta kiinnostaa etenkin ulkomaisia vakoilijoita. Webinaarissa pohdimme, onko yritysten tieto vaarantunut etätyön yleistyttyä koronan myötä ja sitä, kuinka hyvin yritykset tunnistavat yritysvakoilun yhdeksi tietoon kohdistuvaksi riskiksi? Kerromme myös, miten yritysvakoilua toteutetaan ja miten siltä voidaan suojautua.

14.9.2021 – Hybridityö 2 | Hybridityön parhaat käytänteet, toimintamallit ja pelisäännöt

Korona-aika muutti monen mielipiteitä etätyöskentelystä. Entisestä mahdollisuudesta tuli vuodessa tapa toimia, josta työntekijät eivät enää halua luopua. Organisaatioiden onkin pystyttävä luomaan uudet toimintamallit, jossa virtuaali-, etä- ja lähityö kohtaavat ja laajenevat hybridityöksi. Kyse on organisaation toimintamallista, jossa samoja työtapoja ja työkaluja käytetään ajasta ja paikasta riippumatta ja jossa henkilöstö voi luottaa siihen, että esimies on läsnä aina tarvittaessa. Webinaarissa tutustutaan parhaisiin hybridityön käytäntöihin ja niiden luomiseen.

28.8.2021 – Hybridityö 1 | Hybridityö ja sen rooli

Vuosi 2020 jää mieleemme, ei vain koronavuotena, vaan vuotena, jolloin Suomi siirtyi etätöihin. Valitettavasti siirtymä oli niin äkillinen ja väkivaltainen, että kaikilta osin organisaatioiden etätyötavat eivät pysyneet aivan teknologian perässä. Etenkin henkilöjohtaminen koki ison kolauksen. Se on harvoin helppoa – ja etänä vielä monin kerroin vaikeampaa. Webinaarissa kerromme, mitä hybridityö käytännössä tarkoittaa ja mitä se edellyttää työnantajalta ja työntekijältä.

ME LÖYDÄMME RATKAISUJA

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ mahdollistaa riskien tehokkaan tunnistamisen

TIETOTURVALLISUUS

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ on tietoturvallisuuden prosessilähtöinen analysointi ja kehittäminen

RISKIENHALLINTA

Riskienhallinta ja tietoturvan jatkuva kehittäminen edellyttää järjestelmällistä ja suunnitelmallista toimintaa.

TIETOSUOJA

Tietosuojavastaava -palvelu on organisaatioille, joiden tietosuojavastaava toimii tehtävässä oman toimen ohella.

HALUATKO SAADA LISÄTIETOA TAI TARJOUKSEN TEILLE SOPIVASTA RATKAISUSTA