Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Yhteystiedot

Muut tiedot

Matti Timonen

Matti on tietohallinnon johtamiseen erikoistunut asiantuntija, jonka erikoisalaa on laajojen tietohallintokokonaisuuksien hahmottaminen. Hänen vahvuuksiaan ovat myös projektijohtaminen, liiketoimintaprosessit, sopimukset, sidosryhmähallinta, hallintomallit ja mittarit.

+ 358 400 137 136 etunimi.sukunimi (at) fordione.fi

 

Jari Hyppönen 

Jari on hallinnollisen tietoturvan asiantuntija. Hänen ydinosaamistaan ovat turvallisuusjohtaminen, tietoturva, tietosuoja ja riskienhallinta. Syvällinen osaaminen EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR) ja sen vaateiden jalkauttamisesta liiketoimintalähtöisesti.

+ 358 40 849 2309 etunimi.sukunimi (at) fordione.fi

 

Joonas Pesonen

Joonas on erikoistunut tietojärjestelmien ja liiketoimintaprosessien yhteensovittamiseen. Hänen vahvuuksiaan ovat myös infrastruktuurin hallinta, palveluiden hallinta, toimittajahallinta, kehitysprojektit, tietoturva, prosessikehitys ja järjestelmäkehitys.

+ 358 40 503 7781 etunimi.sukunimi (at) fordione.fi

 

Jyrki Kiialainen

Jyrki on johtamiseen ja tietohallintoon erikoistunut osaaja, jolla on laaja kokemus eri toimialojen tietotekniikasta. Liiketoimintaprosessien ja arvoketjun ymmärrys sekä kokonaisuuden hallinta auttavat häntä toiminnan jalkauttamisessa. Hänen tavoiteorientoitunut ja aloitteellinen toimintatapa sekä kyky innovoida uusia tapoja tehdä asioita on auttanut monen hankkeen loppuunsaattamissa silloinkin, kun maali on hankkeen aikana muuttunut.

+ 358 45 876 3763 etunimi.sukunimi (at) fordione.fi

 

Asiakaspalvelu

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

asiakaspalvelu (at) fordione.fi

 

 

Yhteydenottolomake

Lähetä sähköposti. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
© 2015 Fordione. All Rights Reserved.
Y-tunnus: 2635372-8, kotipaikka Helsinki